Deputatul Corneliu Ștefan, întâlniri importante cu membrii Senatului Statelor Unite ale Americii, la Washington DC

Ana Maria Popescu 12/06/2019 0
Deputatul Corneliu Ștefan, întâlniri importante cu membrii Senatului Statelor Unite ale Americii, la Washington DC

Deputatul PSD de Dâmbovița, Corneliu Ștefan, în calitate de reprezentant al Parlamentului României, se află pentru câteva zile la Washington, la Adunarea Parlamentară a Organizației Națiunilor Unite (ONU), acolo unde participă la întâlniri extrem de importante cu membri ai Senatului Statelor Unite ale Americii. La întâlnirile cu senatorii americani, deputatul dâmbovițean a purtat discuții despre România, politica globală, dar și cea europeană.

„Am fost onorat să particip, în calitate de reprezentant al Parlamentului României, la o serie de întâlniri importante cu senatorii din statele Oklahoma și Dakota de Sud, în cadrul cărora s-au purtat discuții atât despre Romania, cât și despre politica globală.
La Washington DC, am avut privilegiul de a participa la întâlniri extrem de interesante cu James Inhofe – senator al Statului Oklahoma, Președintele Comisiei de Apărare din Senatul SUA, Mike Rounds – senator al statului Dakota de Sud și James Lankford – senator al Statului Oklahoma, cărora le mulțumesc pentru ospitalitate și deschidere față de România și politica europeană”, a subliniat deputatul PSD de Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Leave A Response »