Ionel Petre, președinte ALDE Dâmbovița: Dragi cetățeni, ce ați zice să nu deschidem porțile celor care vin după voturi fără mască? Dacă tot se folosesc de situația epidemiologică pentru a încerca să pară „salvatori” măcar să acționeze ca la carte!

Povestea Covid-19 pare a fi departe de finalizare! „La braț” cu coronavirusul merge și campania electorală în acest an. Nu doar acum, pe timp de vară, ci din primăvară, de când liberalii au decis să ne țină închiși în case. Ei și-au făcut jocurile cu scop clar, atragerea electoratului, în timp ce noi, toți ceilalți, am stat în propriile locuințe, respectând regulile, conform legislației în vigoare.
Acum, cu starea de alertă prelungită și cu o nouă stare de alertă la “orizont” (vezi statisticile promovate) este lesne de înțeles care le-a fost adevăratul scop. Ar fi fost o greșeală enormă care ar fi cântărit mult prea greu la alegeri să renunțe la restricții.

Toată lumea este obligată să poarte măști în spațiile închise, dar și în spațiile aglomerate. Culmea este că în fotografiile din teritoriu nu vedem măști, doar politicieni care dau mâna cu cetățenii, care stau de vorbă cu aceștia, mult prea aproape și mult prea neprotejat. Despre distanțare fizică nici nu poate fi vorba…
Păi ce facem, domnilor?
Respectăm sau nu respectăm restricțiile în vigoare?

Facem campanie după bunul plac al fiecăruia? Vă este greu să respirați cu masca, în timp ce vă chinuiți să ajungeți pe la toate porțile?
Dragi cetățeni, ce ați zice să nu deschidem porțile celor care vin după voturi fără mască?
Îi învățăm împreună să respecte regulile?
Dacă tot se folosesc de situația epidemiologică pentru a încerca să pară “salvatori” măcar să acționeze ca la carte!

Ionel Petre

Președinte ALDE Dâmbovița

 

leave a reply