Târgoviște. Pe strada Herța din microraionul III se realizează primele lucrări de asfaltare de la darea în folosință a arterei rutiere

Ana Maria Popescu 12/06/2019 0
Târgoviște. Pe strada Herța din microraionul III se realizează primele lucrări de asfaltare de la darea în folosință a arterei rutiere

Au debutat lucrările de modernizare prin asfaltare a străzii Herța din municipiul Târgoviște, investiție care face parte dintr-un proiect mai amplu ce vizează și reabilitarea străzilor Tighina, Udrea Bălcescu, Alexandru Ilie, Rovine, pictor Ion Crăciun, Leo Plângă, Bastionului, Mr. Oprescu Adrian și Plevnei.

Potrivit primarului municipiului Târgoviște, Cristian Stan, care alături de viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu a efectuat astăzi o vizită pe șantierul deschis în microraionul III, acestea sunt primele lucrări de asfaltare de care beneficiază strada Herța de când a fost dată în folosință și până în prezent. La momentul actual au fost înlocuite bordurile, s-au asfaltat trotuarele, iar acum se efectuează lucrările de pregătire a terasamentului pentru turnarea primului strat de asfalt.

„Pe strada Herța au început primele lucrări de asfaltare de la darea în folosință a acestei artere rutiere. Tot în această zonă este și strada Tighina pe care la momentul acesta se lucrează la canalizare, urmând ca în perioada imediat următoare să se asfalteze și această stradă. Din acest proiect mai fac parte cele două străzi din Cartierul Sârbi, care sunt terminate în acest moment, Leo Plângă, Alexandru Ilie, Bastionului. Pe Leo Plângă, în momentul de față se desfășoară lucrări de canalizare, urmând ca și acolo să se intervină la asfaltare”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

 

Leave A Response »