In ce zodie se afla sufletul meu pereche?

Sufletul pereche pentru zodia Berbec

Daca esti nascuta in zodia Berbec, iti place sa crezi ca orice barbat poate fi al tau. Esti posesiva si geloasa si nu-ti place sa pierzi timpul. Barbatul potrivit pentru tine trebuie sa stie sa se impuna, sa fie provocator si sa lupte pentru a te avea. Nu trebuie sa-ti impuna prea multe reguli si, in ciuda caracterului puternic, trebuie sa stie sa fie si dragastos. Sufletul tau pereche este barbatul nascut in zodia Leu. Mai esti compatibila cu barbati nascuti in zodiile: Taur, Gemeni si Varsator.

Sufletul pereche pentru zodia Gemeni

Esti foarte expresiva, atat din punct de vedere verbal, cat si fizic. Ai foarte multa incredere in fortele tale si esti foarte curioasa din fire. Iti place sa faci schimbari si sa socializezi mereu cu persoane diferite. Barbatul potrivit pentru tine ar trebui sa fie cel putin la fel de critic ca si tine, sa aiba foarte multa energie si sa-ti acorde suficienta atentie. Sufletul tau pereche este barbatul nascut in zodia Balanta. Mai esti compatibila cu barbati nascuti in zodiile: Rac, Varsator, Gemeni, Leu, Berbec, Taur.

Sufletul pereche pentru zodia Taur

Esti o persoana care cauta stabilitate si de aceea pentru tine totul trebuie sa fie cat mai usor si mai comod. Totul trebuie sa fie organizat la tine si nu-ti place sa amesteci planurile. Preferi relatiile stabile si esti fidela partenerului. Barbatul potrivit pentru tine ar trebui sa pretuiasca arta, sa aiba simtul estetic si sa fie empatic. Sufletul tau pereche este barbatul nascut in zodia Fecioara. Mai esti compatibila cu barbati nascuti in zodiile: Gemeni, Rac, Capricorn, Pesti, Taur, Berbec.

Sufletul pereche pentru zodia Capricorn

Iti place sa fii mereu cea mai buna indiferent de domeniul in care ai lucra sau de persoanele pe care le ai in jurul tau. Esti foarte sigura pe tine si de multe ori ai tendinta sa-ti acorzi niste merite pe nedrept. Esti perfectionista din fire dar nu-ti lipseste simtul umorului. Barbatul potrivit pentru tine trebuie sa-ti ofere libertate dar sa te asigure ca tu esti singura persoana importanta din viata sa. Sufletul tau pereche este barbatul nascut in zodia Fecioara. Mai esti compatibila cu barbati nascuti in zodiile: Taur, Varsator, Pesti, Scorpion, Sagetator.

Sufletul pereche pentru zodia Varsator

Esti o persoana destul de dificila si nu-ti place sa fii presata, mai ales de partener. Foarte greu te implici intr-o relatie serioasa iar atunci cand o faci, trebuie sa fii sigura de sentimentele tale. Treci foarte usor de la o stare la alta si de multe ori acest lucru iti dauneaza. Barbatul potrivit pentru tine trebuie sa fie perfectionist si capabil sa-ti ofere o viata lipsita de griji. Sufletul tau pereche este barbatul nascut in zodia Varsator. Mai esti compatibila cu barbati nascuti in zodiile: Gemeni, Balanta, Sagetator, Capricorn, Berbec.

Sufletul pereche pentru zodia Pesti

Esti emotiva, pasionala si generoasa. Ai foarte multa feminitate si-ti place sa atragi atentia asupra ta. Farmecul tau natural te ajuta sa faci mereu o impresie buna si sa atragi numai lucruri pozitive in jurul tau. Iti trebuie un barbat care sa aiba mai multe hobby-uri dar care sa nu ignore latura sentimentala. Sufletul tau pereche este barbatul nascut in zodia Rac. Mai esti compatibila cu barbati nascuti in zodiile: Scorpion, Pesti, Berbec, Taur, Capricorn, Varsator.

Sufletul pereche pentru zodia Rac

Esti foarte sensibila si atenta la toate detaliile din jurul tau, iti place sa te simti utila si sa-i protejezi pe cei dragi. In acelasi timp esti foarte emotiva si de cele mai multe ori simti nevoia sa fii menajata, protejata. Barbatul potrivit pentru tine ar trebui sa fie atent la sentimentele tale si sa fie deschis fata de tine. Trebuie sa te faca sa ai incredere in el si sa fie dispus sa-si faca o familie cu tine. Sufletul tau pereche este barbatul nascut in zodia Pesti. Mai esti compatibila cu barbati nascuti in zodiile: Leu, Fecioara, Scorpion, Taur, Gemeni.

Sufletul pereche pentru zodia Leu
Esti atenta la tot ceea ce se intampla in jurul tau si pui foarte mult pret pe detalii. Asta nu inseamna ca esti lipsita de sensibilitate. Iti plac lucrurile clare, precise si pui foarte mult accent pe feminitate. Barbatul potrivit pentru tine ar trebui sa-ti inteleaga complexitatea si sa-ti fie loial. Trebuie sa fie foarte atent cu tine si sa-ti demonstreze mereu ca te iubeste. Sufletul tau pereche este barbatul nascut in zodia Berbec. Mai esti compatibila cu barbati nascuti in zodiile: Fecioara, Sagetator, Balanta, Rac, Gemeni.

Sufletul pereche pentru zodia Fecioara

Esti perfectionista, iti plac lucrurile de calitate si mereu te asiguri ca totul va fi asa cum iti doresti. Pui foarte mare pret pe ceea ce iti apartine dar asta nu inseamna ca ai o fire egoista. Barbatul potrivit pentru tine ar trebui sa fie la fel de meticulos ca si tine, sa nu te deranjeze tot timpul si sa fie empatic. Sufletul tau pereche este barbatul nascut in zodia Fecioara. Mai esti compatibila cu barbati nascuti in zodiile: Balanta, Capricorn, Taur, Scorpion, Leu, Rac.
Sufletul pereche pentru zodia Balanta

Iti este greu sa iei deciziile de una singura, dar asta nu inseamna ca nu esti o persoana descurcareata. Stii foarte bine ce vrei dar de cele mai multe ori socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. De aceea barbatul potrivit pentru tine ar trebui sa fie generos, creativ si foarte atent cu tine. Sufletul tau pereche este barbatul nascut in zodia Gemeni. Mai esti compatibila cu barbati nascuti in zodiile: Varsator, Balanta, Scorpion, Sagetator, Leu, Fecioara.

Sufletul pereche pentru zodia Scorpion

Esti foarte energica, creativa si spontana. Mereu iti construiesti cel mai bun plan de atac si-ti place sa stii ca ai de castigat. Nu-ti place sa te lauzi cu victoriie obtinute, insa atunci cand ai ocazia, le dai peste nas celor care te-au suparat. Barbatul potrivit pentru tine ar trebui sa fie sigur pe el dar in acelasi timp sensibil fata de tine si sa puna foarte mare pret pe detalii. Sufletul tau pereche este barbatul nascut in zodia Pesti. Mai esti compatibila cu barbati nascuti in zodiile: Rac, Balanta, Fecioara, Capricorn, Sagetator.

Sufletul pereche pentru zodia Sagetator

Esti o persoana foarte sigura si increzatoare in fortele proprii si nimeni nu stie cat de tandra si de sensibila poti fi in intimitate. Iti place sa afisezi o alta masca si de foarte putine ori te lasi descoperita. Pentru tine este foarte important sa nu te dezarmezi in fata unui barbat. Barbatul potrivit pentru tine trebuie sa fie sigur pe el, sa fie atent cu tine dar niciodata sa nu-ti dea de inteles ca va fi alaturi de tine mereu. Sa nu te faca geloasa si nici sa nu te faca sa suferi. Sufletul tau pereche este barbatul nascut in zodia Leu. Mai esti compatibila cu barbati nascuti in zodiile: Berbec, Capricorn, Varsator, Balanta, Scorpion.

 

leave a reply