ÎNTRE DOUĂ CLANURI DE INTERLOPI DIN TITU, BĂTAIE CU SĂBII

ÎNTRE DOUĂ CLANURI DE INTERLOPI DIN TITU BĂTAIE CU SĂBII

Două clanuri interlope din orașul Titu au provocat un scandal monstru noaptea trecută, la o terasă, unde s-au luat la bătaie cu săbiile.

 ÎNTRE DOUĂ CLANURI DE INTERLOPI DIN TITU BĂTAIE CU SĂBII

Victimele au declarat că au fost atacate de mai mulți bărbați din clanul rival care au venit la terasa cu pricina înarmați cu săbii și au început să îi taie.

Principalul suspect al agresiunii este un tanar de 28 de ani, pe care politistii inca il cauta.

Se pare că scandalul a pornit de la faptul că o fată s-a încurcat cu un băiat din clanul rival, aspect care i-a enervat peste măsură pe romi. Fata se afla și ea la terasă în momentul atacului, fiind bătută crunt. Aceasta a ajuns la spitalul din Titu cu o mână ruptă și diferite leziuni pe corp și la nivelul feței. În plus, atacatorii i-au tăiat părul, aceasta fiind o pedeapsă aplicată de romi femeilor care nu sunt fidele bărbaților lor.

 ÎNTRE DOUĂ CLANURI DE INTERLOPI DIN TITU BĂTAIE CU SĂBII

Și una dintre ospătărițe a fost lovită, deși nu avea nicio legătură cu romii agresivi. Aceasta a avut nevoie de îngrijiri medicale.

“A inceput sa dea fiecare cum a putut. Erau 20 de persoane, pe mine m-au taiat la cap. Eu stiu de mine si de fratele meu. Ne-au dat cu sabiile si ne-a ciopartit”, a declarat una din victime.

In starea cea mai grava se afla doi barbati – unul de 37 si altul de 41 de ani. Amandoi au fost transferati in cursul noptii la Spitalul Floreasca din Capitala. Tanara pentru care s-ar fi luat la bataie este si ea pe patul de spital. La fel si ospatarita de la terasa, care a picat nevinovata in incaierare. Doi dintre barbati se afla in stare grava, iar,  pentru a fi salvati, au fost transferati de urgenta in cursul noptii la Spitalul Floreasca din Capitala.

 ÎNTRE DOUĂ CLANURI DE INTERLOPI DIN TITU BĂTAIE CU SĂBII

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru tulburarea liniștii și ordinii publice și loviri sau alte violențe, urmând ca agresorii să răspundă pentru fapta lor.

leave a reply