Alegeri interne în PSD Titu

Mâine,15 iulie,vor avea loc alegerile interne în PSD Titu, o organizație în care atmosfera este destul de agitată. Recent, fostul viceprimar Vlad Oprea a fost înlăturat din funcție pentru că nu mai era acceptat de către colegii de partid și pentru că mai mult își făcea ”reclamă” printre cetățeni decât să își îndeplinească atribuțiile administrative. Acest aspect a creat tensiuni între organizația de la Titu și președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, care îl susține necondiționat pe Oprea pe care l-a plasat alături de primarul interimar al municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Alegeri interne în PSD Titu

Traian Niculae, un membru important și primar al orașului Titu ,a declarat că nu va candida pentru nici o funcție în cadrul organizației : ”Eu nu candidez la nicio funcție pentru că sunt alții care sunt doriți. Las locul pentru alții mai tineri. Eu am venit în PSD din mediul de afaceri. Am crezut că pot să fac ceva și să ajut PSD-ul și vreau să îmi văd de treburile mele.”

Alegeri interne în PSD Titu

Dând de înțeles că există probleme în relația sa cu Adrian Țuțuianu care vrea ca altcineva mai tânăr să avanseze, nu știe nici dacă va mai candida pentru funcția de primar.

Alegeri interne în PSD Titu

”Deocamdată îi lăsăm pe ăștia mai tineri să avanseze. Oamenii de partid care fac munca de partid trebuie să avanseze! Prietenii președintelui trebuie să avanseze! Nu o să avanseze oricine!”, a mai spus edilul.

Alegeri interne în PSD Titu

Primarul se referă la Vlad Oprea, fostul  viceprimar, prieten al lui Adrian Țuțuianu. Probabil că președintele PSD Dâmbovița i-a pregătit un loc, în dezavantajul primarului, motiv pentru care au apărut dispute.

 

leave a reply