„Plec din PSD”,declara fostul preşedinte TSD Târgovişte, Andrei Albu

În acest moment şi-au anunţat candidatura pentru şefia TSD Târgovişte doar doi tineri social democraţi, Alin Marina şi Andrei Păunescu.

Lupta pentru şefia TSD Târgovişte pare să devină din ce în mai crâncenă. Fostul preşedinte al organizaţiei, consilierul local Andrei Albu, pare să nu îl înghită absolut deloc pe unul dintre candidaţi, Alin Marina, care este şi secretar executiv at Pes Activists România.

„Plec din PSD”,declara fostul preşedinte TSD Târgovişte, Andrei Albu

“Sunt stupefiat de tupeul lui Alin Marina. Din Runcu, cu domiciliul în Runcu, fără adeziune în Târgovişte, fără derogare de vechime. Săracul vrea să candideze la TSD Târgovişte. O fi retardat? O fi îndoctrinat? Statutul partidului chiar nu mai e valabil? Ciudat. O fi vreo boală mintală? Că ştiu ca a fost şi la X factor şi nu e glumă. SĂRACUL”, a scris fostul preşedinte al TSD, Andrei Albu.

Seniorii vor o organizaţie de SCLAVI   Funcţia de preşedinte al Tsd Târgovişte nu este un ciolan şi nu ai salariu sau vreun avantaj. E o funcţie care te obligă faţă de tinerii din organizaţie şi implică pierdere de timp, bani şi mai presus pierderea încrederii tinerilor de lângă tine care au aşteptări, pe care nu poţi sa îi ajuţi cu nimic pentru ca seniorii nu te susţin şi nu îi apreciază. Clar, seniorii vor o organizaţie de SCLAVI fără opinii şi cât mai puţin vizibili, supuşi, nişte . Eu sunt rebel din fire şi NU iau poziţia ghiocel indiferent cât am de pierdut (şi am pierdut în faţa seniorilor, deşi s-a dovedit ca am avut dreptate). CONCLUZIA: NU CANDIDEZ PENTRU TSD TÂRGOVIŞTE, nu mai am disponibilitatea de a pierde prieteni din cauza neseriozităţii altora. Şi nu pot sta într o organizaţie de marionete. Le urez multă răbdare competitorilor şi cum mi se spunea şi mie , că valoarea umană nu contează”, a scris Andrei Albu, pe pagina sa de Facebook.

„Plec din PSD”,declara fostul preşedinte TSD Târgovişte, Andrei Albu

Andrei Albu şi-a anunţat susţinerea nemprginită faţă de prietenul Andrei Păunescu, la rândul său, consilier local în CLM Târgovişte.   În acest moment şi-au anunţat candidatura pentru şefia TSD Târgovişte doar doi tineri social democraţi. Alin Mariina şi Andrei Păunescu.

TSD Târgovişte va organiza pe 7 august, Conferința municipală pentru alegerea biroului de conducere al organizației. Evenimentul va avea loc începând cu orele 16:00 la sediul PSD Târgovişte.

 

  • Parca nimic nu se mai face cu seriozitate si discernamint in PSD.Eu sper ca noua conducere interimara sa aseze lucrurile pe fagasul normal la nivelul tuturor structurilor de partid,altfel…..

leave a reply