COVID-19: Compania Alevia sprijină cadrele medicale de la Spitalul Județean Târgoviște cu suplimente alimentare de 1000 de euro

În cadrul campaniei #scutpentruspitale, compania Alevia donează suplimente alimentare personalului medical aflat în prima linie de luptă cu noul coronavirus.

În total, prin această campanie, Alevia donează 6.000 de cutii cu suplimente ce vor ajunge la medici din zece spitale din orașele: București, Suceava, Fălticeni, Piatra Neamț, Târgoviște, Târgu Mureș, Brașov, Deva, Arad, Baia Mare. Valoarea totală a donației este de 10.000 de euro. Fiecare dintre cele zece spitale va primi câte 500 de cutii cu vitamina C și 100 de cutii cu suplimentul Calciu, Magneziu+Vitamina D. Companie românească specializată în producția de suplimente alimentare, ceaiuri, creme și gustări sănătoase, Alevia a lansat și campania „Gânduri de bine”, prin care se alătură luptei împotriva Covid-19 și demersurilor de sprijinire a cadrelor medicale. Pe pagina sa de Facebook, Facebook.com/AleviaRomania/ este lansată o invitație prin care românii pot să trimită un gând de bine medicilor care sunt în linia întâi de luptă împotriva virusului. Toate mesajele vor fi colectate și trimise la spitale pentru a fi citite de către medici.

Pe 16 aprilie, Alevia a donat 600 de cutii cu suplimente, în valoare de 1.000 de euro, către medicii Spitalului Județean Târgoviște. Astfel, Alevia se alătură Asociației ZI de BINE în îndeplinirea obiectivului acesteia de a crea un #scutpentruspitale.

***

Vitamina C este unul dintre principalii aliați ai organismului pentru funcționarea normală a sistemului imunitar, ce contribuie la reducerea oboselii și extenuării, la funcționarea normală a sistemului nervos și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Totodată, combinația de calciu, magneziu și vitamina D este recomandată ca adjuvant în insomnie, depresie, stres, stări de anxietate și nervozitate, migrene, oboseală.

leave a reply