Miercuri, 15 mai, pe parcursul nopții, se oprește alimentarea cu apă potabilă în mai multe cartiere ale municipiului Târgoviște și în comunele Aninoasa, Doicești, Șotânga (sat Teiș).

Vă informăm că din cauza lucrărilor de reabilitare a rezervoarelor și sistemului de apă potabilă PRISEACA din cadrul POIM, ce se vor efectua în data de 15.05.2024 între orele 00:30 – 05:00, se oprește alimentarea cu apă potabilă în partea de NORD a Municipiului Târgoviște (cartier Priseaca, str. Laminorului, str. Cooperației, parțial: Micro 2, Micro 3, Micro 4, Micro 5, Micro 6), în comunele Aninoasa, Doicești și sat Teiș din comuna Șotânga și apa se va furniza cu presiune redusă în restul sistemului zonal Târgoviște.

Se recomandă ca la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și până la emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât după limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița, la adresa : catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm că echipele noastre depun toate eforturile necesare pentru a reduce la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectați de această întrerupere a furnizării apei potabile.

BIROUL DE PRESĂ AL COMPANIEI DE APĂ TÂRGOVIȘTE DÂMBOVIȚA SA

leave a reply