Premierul Marcel Ciolacu, împreună cu președintele CJD, Corneliu Ștefan, parlamentari, autorități locale și județene, vizită pe șantierul lucrărilor de extindere la patru benzi a DN7 Bâldana – Titu. VIDEO

Premierul României, Marcel Ciolacu, împreună cu președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, parlamentari, autorități locale și județene, mers pe șantierul lucrărilor de extindere la patru benzi a DN7 Bâldana – Titu, proiectul de modernizare a acestui drum extrem de important pentru județ fiind posibil datorită sprijinului Guvernului României, al primului ministru și al ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Investiția, așteptată din 2007 de întreg județul, se ridică la aproximativ 242 de milioane de lei și prevede, pe lângă extinderea la patru benzi, construirea a patru poduri noi, reabilitarea altor trei, dar și amenajarea de parcări de scurtă durată pe ambele părți.

Tot cu susținerea Guvernului, în perioada următoare, vor începe și lucrările de extindere la patru benzi a celor 44 de km ai drumului național DN71 Bâldana-Târgoviște. Valoarea proiectului este aici de un miliard de lei.

De asemenea este semnat și contractul de proiectare și execuție pentru modernizarea a 58,8 km ai drumului național DN71 Târgoviște- Sinaia.

Modernizarea celor peste 124 km de drumuri naționale care străbat județul Dâmbovița se ridică la aproximativ 535 de milioane de euro, iar impactul economic va fi unul major.

leave a reply