Candidatura social democratului Gabriel Purcaru pentru funcția de primar al municipiului Moreni, aprobată și validată de Biroul Politic Municipal al PSD Moreni. „Este o onoare să fiu susținut în unanimitate de către colegii mei. Vă mulțumesc și să avem o campanie electorală constructivă și plină de succes!”

Candidatura social democratului Gabriel Purcaru pentru funcția de primar al municipiului Moreni a fost validată de Biroul Permanent al PSD Moreni!

Membrii BPM au fost în unanimitate de acord că președintele PSD Moreni, Gabriel Purcaru, este cel mai potrivit să intre în lupta pentru câștigarea Primăriei Municipiului.

Și echipa de consilieri propusă de Gabriel Purcaru a fost validată cu maximum de voturi.

„Candidatura mea pentru funcția de primar al municipiului Moreni a fost aprobată și validată, aseară, de Biroul Politic Municipal al PSD Moreni.

Este o onoare să fiu susținut în unanimitate de către colegii mei, iar acest lucru mă motivează și mai mult în drumul meu către funcția de primar al municipiului nostru.

Tot în ședința BPM de aseară, au fost votate, în unanimitate, propunerile pentru lista de consilieri municipali. Cu siguranță este cea mai bună listă care a fost adusă vreodată în fața morenarilor, formată din oameni profesioniști, integri și dedicați.

Sunt conștient că succesul nostru se bazează pe colaborarea și angajamentul fiecăruia dintre noi. De aceea, mulțumesc colegilor mei pentru sprijinul constant și încrederea acordată.

Suntem o echipă puternică și împreună vom reuși să aducem schimbările dorite de fiecare locuitor al municipiului Moreni.

Avem șansa de a face din Moreni un loc în care oamenii să se simtă mândri că trăiesc și lucrează.

Vă mulțumesc și să avem o campanie electorală constructivă și plină de succes!”, a transmis Gabriel Purcaru, președinte PSD Moreni, candidat al partidului pentru funcția de primar al celui de-al doilea municipiu al județului.

leave a reply