„Prietenia – o floare rară”, schimb de experiență între Grădinița „Prichindel” Pucioasa și Grădinița Nr. 5 Slatina

O nouă activitate tip „duplex” desfășurată de Grădinița „Prichindel” din Pucioasa, de data asta în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit Nr. 5 Slatina, un eveniment special care a adus împreună cadre didactice și specialiști dedicați dezvoltării armonioase a copiilor.

Grădinița din Pucioasa a fost gazda schimbului de experiență intitulat „Prietenia – o floare rară”, la care au participat și primarul orașului, Constantin Ana, inspectorul pentru educație timpurie a județului Olt – Pantilie Adela Petrina, precum și directorul Păun Ionela.  

„Îi mulțumim doamnei inspector pentru educație timpurie, Moraru Ileana Corina, pentru oportunitatea derulării acestui minunat proiect.

Pe parcursul zilei, am pășit pe tărâmul magic al prieteniei, desfășurând diverse activități interactive, menite să sublinieze importanța prieteniei și a colaborării. Atelierele și activitățile desfășurate au fost prilejuri excelente pentru schimbul de idei și bune practici în domeniul educației timpurii.

Mai mult decât atât, am avut ocazia să avem alături persoane minunate și să legăm relații de prietenie care vor contribui la crearea unei comunități educaționale puternice și unite. Împreună, am demonstrat că prietenia este, într-adevăr, o floare rară, dar deosebit de prețioasă”, a declarat prof. Irena Dumitru, director Grădinița cu Program Prelungit „Prichindel” Pucioasa.

leave a reply