Primăria Răcari vrea autostrăzi. Administrația se alătură campaniei pornite de suceveanul Ștefan Mandachi, devenită virală în România

Ana Maria Popescu 12/03/2019 0
Primăria Răcari vrea autostrăzi. Administrația se alătură campaniei pornite de suceveanul Ștefan Mandachi, devenită virală în România

Campanie devenită virală pe internet în întreaga Românie! Demarată de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi, campania „România vrea autostrăzi” a adunat sub hashtag-ul #șîeu mai multe companii românești și străine, primari din mai multe localități din țară, ONG-uri, afaceriști, transportatori și taximetriști.

Campania va avea loc pe 15 martie și constă în oprirea lucrului la ora 15, pentru 15 minute, tocmai pentru a atrage atenția guvernanților că românii, indiferent din ce mediu provin, își doresc autostrăzi.

În Dâmbovița, primarul de la Răcari, Marius Caravețeanu, a anunțat că și primăria localității se alătură campaniei „România vrea autostrăzi”, așa că administrația locală va întrerupe lucrul pentru un sfert de oră vineri, 15 martie, la ora 15.

Amintim că inițiatorul campaniei, Ștefan Mandachi a construit un metru de autostradă la Suceava, într-o singură zi, prin mobilizarea unei echipe formate doar din 17 oameni și a lansat o provocare pentru românii din întreaga lume, indiferent de statut social sau profesie, în încercarea de a atrage atenția asupra amânării excesive a construirii autostrăzii în Moldova.

În data de 15 martie, la ora 15:00, va avea loc inaugurarea primului metru de autostradă din regiunea Moldovei, inițiatorul anunțând că va adopta o formă inedită de protest pentru a transmite mesajul său către autorități și către cetățeni. Astfel, la ora inaugurării, va suspenda timp de 15 minute activitatea în toate afacerile pe care le administrează. Acestea includ o rețea de 40 de restaurante, un hotel, centru de conferințe, sală de fitness, cafenea și un centru SPA.

Leave A Response »