Cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie, sărbătorite de Primăria Târgoviște în cadrul „Zilelor Cetății”

Longevitatea în cuplu sărbătorită de Primăria Târgoviște în cadrul „Zilelor Cetății 2019”. Au împărțit împreună și bune și rele, s-au iubit și respectat și astăzi au devenit un exemplu demn de urmat pentru tânăra generație. Este vorba de 11 cupluri de târgovișteni care în urmă cu 50 de ani și-au jurat credință și iubire, iar astăzi și-au amintit cu emoție de primele zile de căsnicie, de începutul poveștii lor de dragoste, în cadrul unui eveniment special organizat în Sala Florentină a Primăriei Târgoviște.

Echipa de conducere a Primăriei Târgoviște a premiat cu emoție cuplurile care de o jumătate de veac formează o familie. În numele administrației locale și a comunității târgoviștene, primarul Cristian Stan, viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu și administratorul public, Gabriel Boriga au oferit diplome, flori și cadouri cuplurilor care au rezistat timpului și vremurilor și au ajuns ca în 2009 să sărbătorească nunta de aur.

„Vă spunem La mulți ani, sunteți un exemplu pentru noi și ne bucurăm de fiecare dată când reușim să ne întâlnim cu dumneavoastră. Știm că în spatele unei perioade atât de îndelungate stau și lucruri bune și rele, și bucurii și necazuri, dar important este că ați putut să treceți peste toate aceste lucruri și să rămâneți împreună. Lucrul acesta este foarte important… Desigur că este vorba și de multă înțelegere, de respect, de puterea de a rezista, de capacitatea de a vedea lucrurile frumoase ale vieții. La mulți ani! Să fiți sănătoși, să ne vedem încă mulți ani de aici înainte și să ne bucurăm”, le-a transmis cuplurilor longevive primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

 

leave a reply