Moș Crăciun a sosit la Târgoviște și are sacul plin cu mii de cadouri pentru copiii cuminți. (VIDEO)

Ana Maria Popescu 13/12/2019 0
Moș Crăciun a sosit la Târgoviște și are sacul plin cu mii de cadouri pentru copiii cuminți. (VIDEO)

Moș Crăciun a sosit în această seară, de 13 decembrie, în Târgoviște și are sacul încărcat cu cadouri pentru toții copiii cuminți! Alaiul de poveste al Moșului a străbătut Târgoviștea, de la Teatrul „Tony Bulandra” până în Piața Mihai Viteazul, în Orășelul Copiilor, acolo unde timp de trei zile va împărți daruri și multă bucurie tuturor micuților care vor veni să-i recite o poezie sau să-i cânte un colind.

Ca în fiecare an, și de această data Moș Crăciun a fost întâmpinat de sute de copii, care alături de părinți și bunici, au urmărit parada, plină de culoare și veselie și au făcut o numeroase  fotografii pentru a-și aminti peste ani de aceste momente speciale petrecute la Târgoviște în compania Moșului și a spiridușilor săi.

Moș Crăciun este foarte bine organizat, altfel nu ar putea să împartă mii de cadouri în doar trei zile: 13 decembrie, 14 și 15 decembrie (începând cu ora 17:00). Dar, pentru că este bătrân și memoria îi mai joacă și feste, Moș Crăciun apelează și anul acesta la ajutorul părinților și bunicilor, cărora le cere să vină mâine, dar și poimâine în Orășelul Copiilor, în zona scenei,  începând cu orele 16:00, să înscrie numele celor mici pe lista întocmită de spiriduși, pentru a se asigura că toți copiii vor primi cadouri.

De luni, 16 decembrie, Moșul se instalează pentru alte câteva zile la Primăria Târgoviște, acolo unde va împărți daruri tuturor colindătorilor care vor trece pragul instituției.

Întreg evenimentul „Vine-Vine Moș Crăciun” este organizat de Consiliul Local și Primăria Municipiului Târgoviște, prin Teatrul „Tony Bulandra”.

P.S: Șoptiți-le și celorlalți că Moșul are desaga plină cu o mulțime de cadouri pentru cei mici! Înarmați-vă cu poezioare, dar și cu răbdare… Moș Crăciun are un dar pentru fiecare!

 

Leave A Response »