Camera de Comerț Dâmbovița vrea să susțină în mod real mediul de afaceri din județ. Chestionar online pentru o radiografie și îmbunătățire a activității

Ana Maria Popescu 20/07/2020 0
Camera de Comerț Dâmbovița vrea să susțină în mod real mediul de afaceri din județ. Chestionar online pentru o radiografie și îmbunătățire a activității

Comunicat de presă

Susținătoare a comunității de afaceri, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, creatori de business și club de afaceri, este alături de dumneavoastră, punându-vă la dispoziție instrumente utile pentru a vă eficientiza activitatea.

Ne dorim să vă oferim permanent produse și servicii de cea mai bună calitate, care să vă ajute în mod real să vă  puneți în practică ideile, să vă dezvoltați proiectele, mai ales în această perioadă în care cu toții ne confruntăm, atât pe scară individuală cât și comunitară, la nivel social și economic, cu probleme numeroase și complicate.

Vă mulțumim că sunteți parte a Comunității Camerei dâmbovițene și ne dorim cu adevărat să fim partenerul dumneavoastră. Credem că, în orice parteneriat serios și de durată, este importantă părerea sinceră a celuilalt și, în acest context, vă supunem în atenției chestionarul anexat al cărui scop este de a face o radiografie a activității și muncii noastre văzute prin prisma dumneavoastră, cu scopul de a ne îmbunătăți și dezvolta portofoliul de produse și servicii, astfel încât echipa noastră să vă  ofere ce aveți nevoie, la momentul potrivit și la nivelul de calitate așteptat de dumneavoastră.

Link chestionar: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScU3W8-VaUDhex0sg4MbRK8-AadrsFQOAg9Vqb12YPo7C0oxg/viewform

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița

 

Leave A Response »