Meciul vedetelor, spectacol de zile mari!

Miercuri seară a avut loc cel mai spectaculos moment al Zilelor Cetății 2014: meciul Vedetelor. Echipa Consiliului Local Municipal vs generația de aur a fotbalului românesc – au oferit spectatorilor un show de zile mari, în Piața Tricolorului. Echipa generației de aur i-a cuprins pe Miodrag Belodedici, Jean Vlădoiu, Victoraș Iacob, Ciprian Paraschiv, Aurel Țicleanu și cel mai nou membru al trupei IRIS, Rafael, în timp ce, la cealaltă poartă s-au aflat reprezentanții Consiliului Local Municipal Târgoviște.

„A fost o întâlnire emoționantă pentru mine datorită faptului că am întâlnit idoli ai copilăriei mele, pentru care am tremurat în fața televizorului și pe care i-am aplaudat din tot sufletul. Mă bucur foarte mlt că am reușit să-i aducem aici, la noi acasă” a declarant primarul interimar Ciprian Prisăcaru.

“Astăzi, unii dintre membrii remarcabili care au dat naştere echipei Generaţiei de Aur ne-au încântat cu prezenţa pe toţi târgoviştenii cu prilejul disputării Meciului Vedetă, organizat în cadrul evenimentului “Cupa Cetăţii la Fotbal”. Mă bucur că am avut oportunitatea de a juca fotbal alături de asemenea oameni!”, a spus fostul primar Gabriel Boriga.

leave a reply