Președintele Pro România Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, despre declarația liderul PNL Virgil Guran despre cum reușea să „liniștească” primarii: „A vrut să fie simpatic și a reuşit să fie ridicol”

„A vrut să fie simpatic și a reușit să fie ridicol”, a declarat liderul Pro România Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, după ce a văzut ieșirea senatorului Virgil Guran de la Consiliul Național al PNL, unde a dezvăluit cum „rezolva” problemele primarilor care întrebau de proiecte. „Făceam un semn, dădeam drumul la lăutari, la băutură și îi liniștea, uitau de treaba asta”, a povestit liderul PNL Dâmbovița.

Președintele Pro România Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, susține că declarația lui Virgil Guran este absolut jignitoare pentru primarii Partidului Național Liberal.

„Liberalii avut o perioadă foarte dificilă, în care şi-au rupt singuri picioarele cât au putut şi văd că tot continuă în a-şi face singuri deservicii. Ieșirea dlui Guran este comentată de toată presa locală, naţională, de toată lumea. Dom’le, cum să faci declarația asta, că-i chemai pe primari la un spriț şi, când te întrebau de probleme, dădeai drumul la lăutari?!

Eu nu vreau să spun că nu se fac sprițuri, am făcut şi eu când eram președinte CJD și PSD; diferența era următoarea: îi strângeam pe primari, discutam două ore problemele, de, uneori, îmi spuneau că nu mai au chef nici să stea să mai bea un pahar cu apă şi, după aceea, stăteam la o masă. Dar să spui că dădeai drumul la muzică şi uitau de probleme este jignitor, în primul rând, pentru primari. Adică ăla era nivelul în PNL? Eu nu cred, îi cunosc și eu pe mulți dintre primari și sunt convins că-i puneau probleme dificile dlui Guran. Eu cred că a vrut să fie simpatic și a reuşit să fie ridicol”, a declarat liderul Pro România, Adrian Țuțuianu.

leave a reply