A fost găsit decedat, bătrânul dispărut acum 6 zile

Timp de şase zile, rude dar şi de zeci de jandarmi l-au căutat în pădurile din Răzvad. Soţia sa a spus că acesta s-a dus în pădure să caute ciuperci şi nu s-a mai întors acasă.Bătrânul în vârstă de 72 de ani, din comuna dâmboviţeană Răzvad, dat dispărut, vineri, de către familia sa, a fost găsit mort în pădure.

Femeia susține ,că a incercat să-l oprească,dar nu a reușit. Zeci de jandarmi l-au cautat în pădurile din comuna Răzvad, ajutaţi de vecinii bătrânului, dar şi de rudele acestuia.

A fost găsit decedat, bătrânul dispărut acum 6 zile

“A plecat după bureţi, dar nu s-a mai întors. M-am certat cu el, nu a vrut să înţeleagă şi a plecat. E pădurea mare, cât vezi cu ochii. Telefon nu are la el. A mai plecat în urmă cu doi ani, după ghebe, dar s-a întors. Mă gândesc la ce este mai rău, dacă nu a apărut de trei zile. A avut şi un accident vascular”, ne-a spus Elena Chiriţa, soţia bărbatului.

A fost găsit decedat, bătrânul dispărut acum 6 zileO vecină,ne spune că: “De vineri dimineaţa a plecat şi nu l-a mai văzut nimeni. Ar fi plecat după bureţi. Nu prea pleca, pentru că avea probleme de sănătate, dar s-a certat cu nevasta şi a plecat. El a avut accident vascular”.

leave a reply