Daniel Uţă, zis Danezu,bănuit din nou de omor

Daniel Uţă, zis Danezu, interlopul din Clanul Ghenosu este anchetat se sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa,unde din cercetări a reieşit că, în data de 4 aprilie 2015, Danezu, încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Mărgineni, ar fi agresat o altă persoană privativă de libertate, Marian Stoian, care, ulterior, în urma leziunilor suferite, a decedat.

Daniel Uţă, zis Danezu,bănuit din nou de omor

Danezu este  interlopul care l-a nenorocit pe agentul Codruţ Oprea, poliţist al IPJ Dâmboviţa, după ce l-a lovit în cap cu o sticlă,iar dupa ce a fost anchetat o lunga perioada de timp,el a fost condamnat la 12 ani de închisoare.

Codruţ Oprea, subofiţer la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Dâmboviţa – Serviciul de Investigaţii Criminale, a ajuns în comă la Spitalul Floreasca din Bucureşti, în 2010, după ce a fost lovit în cap cu o sticlă de un cunoscut interlop din Târgovişte. Starea acestuia nu s-a ameliorat,  iar el este ţintuit la pat şi îngrijit de rude.

Daniel Uţă, zis Danezu,bănuit din nou de omor

 

Incidentul într-un bar de fiţe din centrul municipiului Târgovişte. Deşi era în afara orelor de program, Codruţ Oprea vroia să verifice unele suspiciuni legate de consumul de droguri în localul respectiv. Pe când se afla în grupul sanitar al clubului, Codruţ Oprea a fost lovit în cap, din spate, cu o sticlă. Agresorul, George Daniel Uţă, a sărit imediat pe geam şi a dispărut.

George Daniel Uţă este cunoscut drept unul dintre locotenenţii liderului clanului Ghenosu. Potrivit primelor concluzii ale anchetatorilor, Uţă ar fi vrut să se răzbune pe poliţist, după ce acesta a făcut parte din echipa care  l-a anchetat. Şi atunci, ca şi acum, interlopul era acuzat de lovire cu bestialitate.  Victimă îi căzuse chiar iubita, pe care o snopise în bătaie într-o scară de bloc.

Daniel Uţă, zis Danezu,bănuit din nou de omor

“Pe numele lui, instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de  zile. De asemenea, facem precizarea că bărbatul se afla încarcerat în penitenciar în  vederea executării pedepsei închisorii pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă  de omor, faptă comisă în anul 2010”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

 

 

leave a reply