Slăbește natural vara aceasta! Iată 5 alimente care te ajută să arzi caloriile instant

5 alimente care te ajută să slabesti natural:

Grepfruit roz

Căldura verii face din grepfruit un aliment perfect pentru micul dejun sau gustare de prânz. Adăungând sucul de grepfruit proaspăt într-o carafă cu apă îi creștem valoarea nutrițională și reducem balonarea.

Bogat în vitamina C și calciu, ne ajută să fim și să ne simțim sănătoși pe tot parcursul verii.

Roșiile

Cui nu-i plac roșiile proaspete din grădină? Pline cu aroma dulce de vară, roșiile vin la pachet cu o multitudine de antioxidanți, mai ales licopen. Folosește-le în salate sau transformă-le în suc condimentat cu busuioc, coriandru și un strop de sare, cu siguranța că-ți protejează organismul, sistemul imunitar și nivelul energetic.

Fasolea lima

Există un motiv pentru care fasolea apare tot timpul pe lista super-alimentelor și anume faptul că sunt pline de puteri nutriționale.

Fasolea lima e bogată în fibre, proteine și carbohidrați complecși. Poți face din ea o supă cremă minunată alături de ceapă, praz și 2 căței de usturoi, o salată de vară sau un hamburger vegetarian.

Avocado
Abundă în acizi grași Omega 3 care îl transformă în alimetul perfect pentru corp și sistemul nervos. Vine la pachet cu o eliberare treptată de energie menținând starea de sațietate pentru mai mult timp. În plus, îmbunătățește abilitatea organismului de a absorbi în parametri optimi nutrientii importanti din hrana.
Zmeura

A apărut deja la tarabe și zău că e pacat să nu profităm de ea. E plină de nutrienți, antioxidanți și fibre. Conține fierul, cupru şi magneziu și ajută la producerea globulelor roşii, ţin la distanţă anemia şi previn oboseala în exces. De asemenea, e bogată în vitamina B şi acid folic, o mână plină de zmeură te poate scoate din starea de disconfort emoţional instant.

leave a reply