S-a dat startul unei noi investiții în municipiul Târgoviște! Au început lucrările de construire a unei noi baze sportive lângă Complexul Turistic de Natație.

S-a dat startul unei noi investiții în municipiul Târgoviște!

Au început lucrările de construire a unei noi baze sportive, pe o suprafață de peste 14.000 mp, pe Calea Ialomiței, în zona Complexului Turistic de Natație și a parcului inaugurat la începutul acestui an.

Potrivit primarului municipiului Târgoviște, Cristian Stan, care astăzi a susținut o conferință de presă pe teren alături de cei doi viceprimari, Cătălin Rădulescu și Constantin Cozma, și de administratorul public, Gabriel Boriga, vor fi amenajate două terenuri moderne, unul de fotbal cu 500 de locuri în tribune și un altul multifuncțional destinat practicării mai multor sporturi, precum handbal, baschet, volei și tenis.

Totodată, se vor amenaja: o parcare cu 55 de locuri pentru autoturisme și două locuri pentru autocare, alei pietonale și spații verzi cu gazon și arbuști.

Valoarea totală a lucrărilor derulate prin CNI se ridică la aproximativ 8.200.000 de lei.

„Lângă Complexul Turistic de Natație au început lucrările la o bază sportivă realizată prin Compania Națională de Investiții. Este vorba despre un proiect în valoare de peste 8 milioane de lei, un proiect prin care se va realiza un teren de fotbal și unul multifuncțional, handbal, baschet, tenis de câmp. Vor fi și gradene cu 500 de locuri, instalație de nocturnă, parcare.

Aș vrea să menționez faptul că această investiție ar fi trebuit să fie demarată de către CNI mai devreme astfel încât să corelăm cu parcul pe care l-am realizat în apropiere, parc realizat din fonduri europene. Noi am terminat parcul mult mai repede, însă pe aici, prin zona aceasta de parcare va fi intrarea principală în parcul de lângă Complexul Turistic de Natație. Deci, sunt niște investiții corelate.

Pentru că discutăm despre investiții, aș mai menționa și faptul că săptămâna aceasta au debutat câteva, dintre care aș menționa: sistemul de iluminat public de pe strada Cornel Popa, de pe Eroilor, de asemenea pe strada Gabriel Popescu investiția prin care se va realiza o parcare în urma demolării punctului termic, s-a dat ordin de începere la I.H. Rădulescu, plus aceasta de aici. Sunt numai câteva dintre investițiile care se vor materializa undeva, aș spune eu, în primăvara anului viitor cu excepția celei de la I.H. Rădulescu care va dura ceva mai mult.

La Complexul de Natație vom avea două baze sportive, avem bazinul olimpic, se va construi și skatepark-ul și toată zona se va transforma într-una ce va fi preferată de iubitorii sportului din municipiul Târgoviște”, a declarat Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște.

leave a reply