Petrece sărbătoarea de Halloween alături de Teatrul „Tony Bulandra” din Târgoviște cu o capodoperă a lumii antice, la fel de valabilă și astăzi –ORESTE!

Aerul răcoros de toamnă șuieră printre copaci și împrăștie frunzele amorțite… în acest peisaj te invităm să petreci sărbătoarea de Halloween alături de Teatrul „Tony Bulandra” din Târgoviște cu o capodoperă a lumii antice, la fel de valabilă și astăzi –ORESTE!

ORESTE- o poveste antică, adaptată pentru omul contemporan și demnă de un film de acțiune… are umor, dar și fior dramatic.

S-au folosit elemente de dans contemporan și muzică epică, într-un decor modern și minimalist, în care joacă, în forță, cu entuziasm și rigoare, trupa tânără a Teatrului „Tony Bulandra” Târgoviște.

O poveste despre dragoste și moarte, despre război și pace, despre generații… o poveste trans-istorică, pusă în scenă de un regizor grec, care a găsit limbajul potrivit, mai ales pentru liceeni.

Spectacol prezent la International Festival of Ancient Greek Drama, organizat de Cyprus Centre of the International Theatre Institute, iulie 2024.

Spectacolul are loc vineri, 25 octombrie, ora 19:00, în Sala Mare a Teatrului „Tony Bulandra” din Târgoviște.

Bilete online – > https://www.eventim.ro/ro/bilete/oreste-targoviste-teatrul-municipal-tony-bulandra-1449955/performance.html

Sau

Telefonul agenției de bilete: 0245 210 046

WhatsApp: 0799 759 012

E-mail: rezervari@tonybulandra.ro  

Agenția de bilete a teatrului: Bulevardul Regele Carol I, nr. 43

Program de lucru: Marți – Duminică: 09:00 -19:00

leave a reply