Cea mai tânără formație rock dâmbovițeană, Eternasy, în concert de Zilele Cetății Târgoviște. Haideți să le susținem primul concert pe o scenă mare, cu sute de spectatori. „We are here to rock your world.”

Sunt tineri, frumoși, deștepți, au o pasiune nebună pentru rock și sunt hotărâți să cucerească lumea cu muzica lor!

“We are here to rock your world. We are Eternasy!”, transmit cu entuziasm și multă încredere membrii trupei Eternasy, formație dâmbovițeană care deși este fondată de mai puțin de un an se pare că reușește să adune tot mai mulți fani și să transmită o energie frumoasă. De departe cei mai înfocați fani ai lor sunt părinții care le susțin necondiționat pasiunea lor pentru muzică și rock.

Trupa de tineri s-a format în decembrie 2023, dar s-au tot schimbat membrii până când s-a ajuns la formula actuală: Bianca Jeculescu (chitaristă, cea care a înființat trupa), Eva Stanciu (chitaristă), Daria Buda (basistă), Andrei Cernea (toboșar) și Hrestic Bogdan (vocalist). Vârstele lor oscilează între 11 și 17 ani.

Numele trupei este o combinație între „Eternal” și „Ecstasy” pentru că aceștia vor ca muzica și emoțiile pe care le transmit să dăinuiască o eternitate.

Deși au trupe care îi influențează și inspiră precum: Megadeth, Cargo, Queen, Metallica, etc., au o trupă de suflet: TROOPER. Balaurul Trooper fiind mentorul și unul dintre susținătorii lor.

Pentru Eternasy, rock-ul nu mai este un hobby, ci o pasiune.

După câteva concerte și festivaluri mici, peste câteva zile vor urca pe o scenă mai mare, cu un public numeros.

Dacă vreți să-i cunoașteți, să vă umpleți cu energia lor, să-i susțineți, să ascultați un rock de calitate, tinerii de la Eternasy vă așteaptă vineri, 6 septembrie, în Parcul Chindia (Zona Ruine), la ora 19:00, unde vor susține un concert în cadrul Zilelor Cetății Târgoviște.

Haideți să le fim alături, să-i susținem și să ne bucurăm de muzică alături de ei!

leave a reply