Deputat Carmen Holban: 32 de cabinete de medicină de familie din Dâmbovița vor beneficia de fonduri prin PNRR pentru reabilitare, modernizare și dotare.

Veste extraordinară pentru medicii de familie și pacienții acestora! Mii de cabinete medicale din întreaga țară, inclusiv din Dâmbovița vor beneficia de bani europeni pentru îmbunătățirea condițiilor oferit pacienților.

Deputatul PSD de Dâmbovița, Carmen Holban, a anunțat că aproape 2400 de cabinete de medicină de familie din țară, dintre care 32 din județul Dâmbovița, vor fi reabilitate, modernizate și dotate cu bani de la Uniunea Europeană, prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Suma totală a investițiilor „infrastructura” medicinei de familie se ridică, potrivit parlamentarului dâmbovițean, la 187 milioane de lei.

„Și în județul Dâmbovița, 32 de cabinete vor beneficia de aceste fonduri. Pentru a putea oferi un diagnostic corect în cazul problemelor de sănătate ale pacienților sau pentru a avea rezultate precise la controalele de rutină, medicii de familie trebuie să-și desfășoare activitatea în cele mai bune condiții.

Acest sprijin, fără îndoială, va contribui la îmbunătățirea actului medical”, a transmis deputatul PSD de Dâmbovița, Carmen Holban.

leave a reply