Incendiu de vegetație uscată și gunoi menajer, la Moreni! Flăcările s-au manifestat în apropierea blocurilor și a anexelor gospodărești. Mesajul primarului ales al municipiului Moreni, Gabriel Purcaru, după lichidarea incendiului.

Incendiu major de vegetație uscată și gunoi care pune în pericol gospodării din municipiul Moreni!

Pompierii au intervenit, miercuri după-amiază, în jurul orei 15:52, la un incendiu masiv de vegetație uscată și gunoi menajer cu degajare mare de fum, în municipiul Moreni. Flăcările s-au extins până în apropierea blocurilor din zonă și a anexelor gospodărești.

Pentru lichidarea flăcărilor au acționat pompierii de la ISU Dâmbovița cu 6 autospeciale de stingere cu apă și spumă, pompierii de la ISU Prahova, cu o autospecială și reprezentanții Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Gura Ocniței, cu o autospecială de stingere.

Primarul ales al municipiului Moreni, Gabriel Purcaru, actual manager Moreni Parc Industrial, a fost în permanență alături de locuitori, iar după lichidarea incendiului a transmis și un mesaj de mulțumire tuturor celor care au intervenit pentru ca incendiul să nu se extindă și să nu producă și mai multe pagube.

„Doar intervenția dumneavoastră a făcut ca incendiul din municipiul nostru să nu capete amploare și să nu provoace și mai multe pagube!

Le suntem recunoscători pompierilor profesioniști și voluntari care au intervenit prompt și s-au luptat cu focul.

Mulțumesc tuturor autorităților implicate, poliție, jandarmerie, ambulanță, electrica, SMURD!

Le mulțumesc cetățenilor care, la rândul lor, au sărit în ajutorul autorităților.

De asemenea, mulțumesc pentru sprijin președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, și prefectului județului Dâmbovița, Claudia Gilia, pentru sprijinul instituțional.

Mulțumesc fiecăruia în parte!”, a transmis Gabriel Purcaru.

leave a reply