CODUL GALBEN DE GER SE PRELUNGESTE

Cod galben de ger Cod galben de ger

Comunicat de presă

Atenționare meteorologică – Cod Galben

    Administrația Națională de Meteorologie a actualizat astăzi atenționarea meteorologică– COD GALBEN valabilă și pentru județul Dâmbovița, emisă în data de 19.01.2016, astfel:

ATENŢIONARE METEOROLOGICĂ
COD GALBEN

Perioada: 21, 22, 23, 24 si 25 ianuarie

Fenomene vizate : val de frig, ger mai ales noaptea şi dimineaţa

În intervalul menţionat, valul de frig va persista, astfel că vremea va fi deosebit de rece, geroasă noaptea şi dimineaţa în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile minime se vor situa frecvent între -20 şi -15 grade, iar izolat vor coborî şi până la -28…-25 de grade, în timp ce maximele termice, preponderent negative, pe arii restrânse, nu vor depăşi -10 grade.

NOTĂ: În cursul nopţii de joi spre vineri (21-22 ianuarie) şi pe parcursul zilei de vineri, 22 ianuarie, temporar vântul va avea unele intensificări în Moldova şi în zona de munte.

În conformitate cu prevederile Ordinului nr. 736/2005, Președintele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița, Prefect, jr. Ioan Marinescu, a dispus continuarea serviciului de permanență la toate primăriile din zonele de risc, în caz de iminență a producerii unor situații de urgență.

   Biroul de presă al Instituției Prefectului

leave a reply