Peste 500 de locuri de muncă disponibile la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți. 306 persoane, selectate în vederea încadrării în muncă.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița, în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița, a organizat astăzi, 11 octombrie 2024, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți.

Evenimentul s-a desfăşurat în Târgovişte, începând cu ora 10:00, la Clubul Studenţilor.

După centralizarea datelor, rezultă că au fost prezenţi 42 de agenţi economici cu o ofertă de 514 locuri de muncă vacante. Cele mai numeroase au fost din domenii de activitate precum:

  • informatic, industria alimentară, industria chimică, comerț, contabilitate și activități financiare, prelucrare metale și mase plastice, transporturi, servicii către populație, hoteluri și restaurante.

La Bursa Locurilor de Muncă estimăm că au fost prezente 467 de persoane, din care 306 au fost selectate în vederea încadrării în muncă.

„AJOFM Dâmbovița, în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița, organizează Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți. Împreună am contactat 887 de agenți economici din județul Dâmbovița, iar la momentul acesta au confirmat participarea 42 de agenți economici care pun la dispoziție aproape 500 de locuri de muncă vacante. Posturile vacante se adresează atât persoanelor cu studii medii, cât și persoanelor cu studii superioare. Posturile vacante provin din diferite domenii de activitate, precum agricultură, alimentație, construcții, HoReCa, IT, transporturi, precum și servicii către populație. De asemenea, pentru cei care doresc să se înscrie la un curs de perfecționare profesională trebuie să știe că trebuie să se înscrie în baza noastră de date ca șomer indemnizat sau șomer neindemnizat să poată participa gratuit la aceste programe de formare profesională.

AJOFM Dâmbovița funcționează cu un centru de formare profesională autorizat în 18 ocupații”, a transmis Constanța Anghel, director AJOFM Dâmbovița

leave a reply