Laurențiu Neculaescu, președintele AFM, candidat la alegerile parlamentare pe lista PSD Dâmbovița. „Această responsabilitate mă motivează să continui munca pentru dezvoltarea județului nostru, pentru o Dâmbovița mai puternică și mai prosperă.”

Laurențiu Neculaescu, președintele Administrației Fondului pentru Mediu (AFM), va candida pentru un post de deputat la alegerile parlamentare din decembrie. Acesta se regăsește pe locul al doilea pe lista de candidați a Partidului Social Democrat Dâmbovița, listă validată în Conferința Județeană Extraordinară din 6 octombrie 2024, desfășurată la Cinematograful „Independența” din Târgoviște.

„Am deosebita onoare să vă anunț că datorită încrederii și susținerii organizației PSD Dâmbovița, am fost desemnat pe locul 2 pe lista pentru Camera Deputaților la alegerile parlamentare ce vor avea loc pe data de 1 decembrie 2024. Această responsabilitate mă motivează să continui munca pentru dezvoltarea județului nostru, pentru o Dâmbovița mai puternică și mai prosperă.

Mulțumesc organizației PSD Dâmbovița pentru sprijinul constant și pentru încrederea pe care mi-a acordat-o de-a lungul timpului. Împreună vom continua să construim proiecte durabile, să sprijinim mediul de afaceri local și să îmbunătățim viața fiecărui locuitor al județului.

Totodată, acum, mai mult ca oricând, PSD are șansa să readucă un președinte la Cotroceni după 20 de ani. Marcel Ciolacu este liderul care poate asigura stabilitatea și progresul de care România are nevoie. Doar împreună putem reuși să construim o Românie unită și puternică!”, a transmis social democratul Laurențiu Neculaescu.

leave a reply