Senator Titus Corlățean: ,,Organizația de femei social-democrate din Dâmbovița este o structură puternică, ce a performat politic, electoral și profesional. Așteptăm să facem în continuare o echipă competitivă și puternică în bătăliile electorale din toamna acestui an!”

Senatorul Titus Corlățean, prezent la reuniunea Organizației de Femei a PSD Dâmbovița, organizație condusă de deputatul social democrat Carmen Holban.  Organizația OFSD Dâmbovița s-a reunit pentru o analiză de bilanț, după alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie 2024, dar și pentru pregătirea alegerilor importante care vor avea loc la finalul acestui an.

La întâlnirea de bilanț a femeilor social democrate au mai participat președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan și secretarul general al PSD Dâmbovița, Daniel Cristian Stan, primar al municipiului Târgoviște.

La finalul reuniunii, senatorul Titus Corlățean a tras concluziile:

,,Organizația de femei social-democrate din Dâmbovița este o structură puternică, ce a performat politic, electoral și profesional, așa că tot respectul și susținerea pentru colegele noastre. Ca dovadă faptul că în urma alegerilor locale din 2024 și, anterior, cele parlamentare din 2020, OFSD se prezintă, pe scurt, cu următorul bilanț mai mult decât pozitiv: primari, viceprimari, 180 consiliere locale alese în localitățile din județ și 10 consiliere județene (din 22 consilieri județeni social-democrați aleși la 9 iunie!), o doamnă deputat- Carmen Holban, Prefectul județului- Claudia Gilia, vicepreședintele Consiliului Județean- Luciana Cristea etc. Și cu ambiții justificate pentru alegerile parlamentare din 1 decembrie 2024!

Colege cu o pregătire profesională și responsabilități politice în administrație, instituții sau în viața economică, în domeniul privat de excepție: juriști, medici, profesori universitari sau la nivel liceal/ gimnazial, ingineri etc. Femei care, pe lângă responsabilitățile sociale și de familie mult mai mari decât colegii lor bărbați, au acceptat să facă politică și să intre și în competiția politică, care nu e deloc simplă (inclusiv în interiorul partidului…). Așa încât le felicit pe doamnele și domnișoarele social-democrate din organizația noastră PSD Dâmbovița și așteptăm să facem în continuare o echipă competitivă și puternică în bătăliile electorale din toamna acestui an!”, a transmis senatorul PSD Dâmbovița, Titus Corlățean, primvicepreședinte PSD Dâmbovița.

leave a reply