Longevitatea în cuplu, sărbătorită de administrația târgovișteană de „Zilele Cetății”. 43 de cupluri, premiate pentru 50 de ani de căsătorie.

Și-au jurat credință, respect și dragoste în fața ofițerului de stare civilă, iar astăzi, după o jumătate de secol, au fost sărbătoriți de Primăria Târgoviște pentru împlinirea a 50 de ani de căsnicie.

Și în acest an, de „Zilele Cetății”, echipa de conducere a Primăriei Târgoviște a sărbătorit longevitatea în familie și a premiat 43 de cupluri care timp de 50 de ani au împărțit împreună și bune și rele, s-au iubit și respectat și astăzi au devenit un exemplu demn de urmat pentru tânăra generație.

În numele administrației locale și a comunității târgoviștene, primarul Cristian Stan, viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, administratorul public, Gabriel Boriga, directorul Direcției de Asistență Socială Târgoviște, Marcela Iordache, împreună cu „gazdele” de la Cinematograful „Independența” și Teatrul „Tony Bulandra” Târgoviște, au oferit diplome, flori și cadouri cuplurilor care au rezistat timpului și vremurilor și au ajuns ca în 2024 să sărbătorească nunta de aur.

„Ne bucurăm să fim astăzi gazda unui eveniment deosebit. Este unul dintre cele mai îndrăgite evenimente. Cred că este a 10 oară când, în calitate de primar, mă aflu în fața cuplurilor care sărbătoresc 50 de ani de căsătorie și, de fiecare dată, mă încearcă un sentiment de admirație și de respect. Sunt adevărate modele pentru noi pentru că au știut să treacă împreună prin toate greutățile vieții. Sunt cei către care noi ne uităm cu admirație.

Recunosc, este unul dintre momentele mele preferate și mă consider privilegiat să închin un pahar în dreptul acestor oameni extraordinari. Cuplurile de aur ale Cetății sunt ecusonul înțelepciunii, iubirii, tăriei de caracter pentru orice comunitate. Modele de viață, care au reușit să păstreze la fel de puternic simbolul căsniciei, trecând, poate, peste orgolii, greutăți.

Mă înclin în fața lor!”, a transmis Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște.

leave a reply