Deputat Carmen Holban, prezentă la dezvelirea monumentului dedicat eroilor de la Poiana: „O comunitate care își cunoaște și respectă trecutul merită toate aprecierile!”

La Poiana, festivitate de dezvelire a monumentului dedicat eroilor comunei din Primul și Al Doilea Război Mondial. La manifestări, alături de autoritățile locale, conducerea Consiliului Județean Dâmbovița, colegi parlamentari, a luat parte și deputatul PSD Carmen Holban, care a felicitat autoritățile locale pentru inițiativa avută de a onora în acest fel memoria celor care s-au jertfit pentru țară.

,,Comuna Poiana își prețuiește și onorează trecutul și eroii! Astăzi, am participat cu bucurie la dezvelirea unui monument dedicat eroilor comunei care și-au dat viața în Primul și Al Doilea Război Mondial. Îl felicit pe Marian Șerban, primarul comunei Poiana, și pe toți cei care au făcut posibilă ridicarea monumentului. O comunitate care își cunoaște și respectă trecutul merită toate aprecierile noastre!”, a transmis deputatul PSD de Dâmbovița, Carmen Holban.

leave a reply