Zilele Orașului Răcari, surprize cu premii pentru cei mai buni oameni ai locului și competiții sportive

Ana Maria Popescu 05/08/2022 0
Zilele Orașului Răcari, surprize cu premii pentru cei mai buni oameni ai locului și competiții sportive

Week-endul viitor, orașul Răcari va fi în sărbătoare!

În zilele de 13 și 14 august, distracția, voia bună și atmosfera de sărbătoare se vor muta la Răcari, cu ocazia Zilelor Orașului.

Surprizele administrației se îndreaptă prioritar către cei mai importanți oameni ai orașului, dar și către sport și competițiile sportive.

Astfel, pe 13 august, găzduite de Stadionul orășenesc Răcari de la ora 9.00, vor avea loc festivitățile de premiere pentru: cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie; educatoarea anului; învăţătorul anului; profesorul anului; polițistul anului; pompierul anului; jandarmul anului; cei mai buni elevi din cadrul Liceului Răcari; elevii care au înregistrat progres școlar; gospodarii anului.

Iar duminică, 14 august, este axată pe competițiile sportive și distracție cu activitățile: desene pe asfalt (ce va avea loc tot la Stadionul orășenesc, de la ora 9.00); înfruntarea brațelor de fier într-un concurs de Skandenberg (ora 9.00, Stadionul orășenesc Răcari), dar și Cupa “Niculae Dumitru” la fotbal.

În ceea ce privește concursul de Skandenberg, acesta este un bun prilej de întâlnire pentru fanii locali cu dublul campion European Sergiu Tecu, care a obținut o performanță notabilă pentru Romania atât la Campionatul Mondial de Skandenberg, cât și cel European.

O altă veste bună: Primăria orașului Răcari asigură transportul participanților la acest eveniment, astfel: plecarea se va desfășura după următorul program: 8:00 Stănesti – magazin centru; 8:00 Săbiești – magazin Buia; 8:15 Colacu- dispensar; 8:15 Ghimpați – magazin Cosmina Adriana. Cursa de întoarcere este asigurată la finalul evenimentului.

Leave A Response »