Vizită de lucru maraton în 6 localități ale județului. Conducerea CJD și parlamentarii Adrian Țuțuianu și Corneliu Ștefan au luat „pulsul” proiectelor aflate în implementare în comunele dâmbovițene

Pentru a se asigura că edilii din județ „nu se lasă pe tânjală”, că se lucrează intens la obiectivele de investiții aflate în implementare, că se respectă termenele de execuție și se atrag cât mai multe fonduri guvernamentale și europene, vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, împreună cu senatorul Adrian Țuțuianu și deputatul Corneliu Ștefan, a efectuat astăzi o vizită de lucru maraton în mai multe localități ale județului. Conducerea CJD și cei doi parlamentari PSD de Dâmbovița au verificat stadiul lucrărilor, calitatea acestora și „cheful” de muncă al edililor din localitățile Văcărești, Perșinari, Gura Șuții, Produlești, Braniștea și Sălcioara.

Programul vizitei a început în localitatea Văcărești, la grădinița din această comună, și a continuat în localitatea Perșinari, unde s-au purtat discuții cu viceprimarul comunei despre proiectele de modernizare aflate în derulare, dar și despre planurile administrației de atragere de noi fonduri. La finalul discuțiilor atât vicepreședintele CJD, cât și cei doi parlamentari s-au declarat puțin cam dezamăgiți de modul în care autoritățile locale se mobilizează să atragă fonduri în localitate, numărul proiectelor din această comună fiind destul de puține.

La Gura Șuții, vicepreședintele Alin Manole și parlamentarii Adrian Țuțuianu și Corneliu Ștefan au vizitat căminul cultural din localitate, investiție în valoare de 1.171.101 lei, finanțată prin Compania Națională de Investiții (CNI). În prezent, lucrările la acest obiectiv sunt finalizate în procent de peste 30%.

În comuna Braniștea, s-a mers pe șantierul unde se construiește o școală cu clase I-VIII, proiect în valoare totală de 4.928.439 lei, care va fi finalizat anul viitor. Tot în comuna Braniștea, a fost vizitat și căminul cultural, proiect în valoare de 2.802.361 lei, finanțat prin CNI. Fără doar și poate la Braniștea s-a realizat cel mai frumos cămin cultural din județul Dâmbovița, autoritățile locale alegând să iasă din tipare și să construiască o clădire în „stil brâncovenesc” la exterior, dar cu multe accente moderne în interior.

De asemenea, au fost vizitate și o serie de obiective ce privesc infrastructura rutieră și cea de apă și canal, respectiv DJ 722, în localitatea Boteni, dar și stația de apă din localitatea Sălcioara.

leave a reply