Vineri, 17 Mai 2024, AJOFM Dâmbovița și Consiliul Județean Dâmbovița te invită la Bursa Generală a Locurilor de Muncă.

Vineri 17 Mai 2024, AJOFM Dâmbovița și Consiliul Județean Dâmbovița te invită la Bursa Generală a Locurilor de Muncă.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița organizează periodic Bursa Locurilor de Muncă pentru toate categoriile de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Aceste evenimente reprezintă o oportunitate excelentă pentru a conecta angajatorii cu potențialii candidați și a facilita procesul de recrutare.

Iată câteva informații relevante despre Bursa Locurilor de Muncă din data de 17 mai 2024:

  1. Locația: Târgoviște, str. Tineretului nr. 1 – Clubul Studenților;
  2. Ora de începere: 10.00;
  3. Agenți economici care au confirmat participarea: 42
  4. Locuri de muncă disponibile: 439
  5. Domeniile de activitate pentru care agenții economici recrutează forță de muncă: prelucrarea metalelor, comerț, prelucrare mase plastice, confecții textile, servicii către populație, construcții hoteluri și restaurante, transporturi contabilitate, întreținere spații verzi, pază și protecție, vânzări, alte domenii.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița  invită și persoanele care nu sunt calificate, să se informeze și chiar să acceseze cursurile de calificare pentru a fi mai competitivi și pentru a-și crește șansele de angajare.

Standurile pentru  formare profesională, informarea și consilierea persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă și locuri de muncă prin rețeaua Eures vin și în întâmpinarea persoanelor cu diferite vulnerabilități, precum persoane cu dizabilități, refugiați din Ucraina, tineri NEET și alte categorii aflate în dificultate, pentru sprijin în vederea ocupării pe piața muncii.

Succes tuturor participanților!

Agenția Județeană pentru Ocuparea Locurilor de Muncă Dâmbovița

leave a reply