Vicepreședintele CJD, Luciana Cristea, vizită și întâlniri la Bruxelles. Teme de actualitate, dezbătute alături de colege din administrația publică și locală la Comisia Europeană

Pentru că au demonstrat că sunt profesioniste, dedicate, implicate, muncitoare, femeile au devenit tot mai apreciate în politică și administrație!

„Femeile ne dau puterea”, au „recunoscut” săptămâna trecută liderii Partidului Social Democrat, care au și lansat o campanie de promovare în politică a doamnelor și domnișoarelor.

Ulterior, aprecierea pentru femei a venit și din partea Comisiei Europene, care ieri a invitat la Bruxelles doar femei din administrațiile publice din România pentru a participa la o serie de întâlniri și discuții legate de oportunitățile de finanțare care privesc combaterea schimbărilor climatice, dar și lupta împotriva dezinformării.

Vicepreședintele Consiliului Județului Dâmbovița, Luciana Cristea, vicepreședinte PSD Dâmbovița și președinte OFSD Târgoviște, a participat la aceste dezbateri alături de experții instituției europene.

„Întâlnire la Bruxelles cu experți ai instituțiilor europene!

La invitația Comisiei Europene, alături de colege din mai multe administrații publice din țară, am discutat despre oportunitățile de finanțare pe care le avem în perioada următoare, ce avem de făcut pentru a evita schimbările climatice, dar și despre lupta împotriva dezinformării.

Dedicată doamnelor și domnișoarelor din primării și consilii județene, vizita a avut scopul de a evidenția rolul important pe care femeile îl au în administrațiile publice locale.

Și avem un cuvânt important de spus!”, a transmis Luciana Cristea, vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița.

 

leave a reply