Veste extraordinară de la Consiliul Județean Dâmbovița! Aparatul angiograf a fost montat la Secția de Cardiologie a  Spitalului Județean de Urgență și va deveni funcțional în curând.

Veste extraordinar de bună pentru pacienții dâmbovițeni și nu numai! A fost achiziționat aparatul angiograf pentru Secția de Cardiologie de la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, iar acesta va deveni funcțional în curând.

Dâmbovița era singurul județ din regiune care nu avea un astfel de echipament medical, în lipsa acestuia pacienții fiind transferați, cu ambulanța sau elicopterul, către spitale din București. În acest fel, intervențiile se vor face mult mai rapid, aici, la Târgoviște.

Toată implicarea în tot ce înseamnă modernizarea și dotarea celei mai mari unități medicale din județ aparține Consiliului Județean Dâmbovița care, prin diverse finanțări, reușește să creeze un mediu modern de lucru și să atragă medici tineri, specialiști care se stabilesc în județ.

„Acest aparat modern și performant va contribui în mod semnificativ la diagnosticarea și tratarea afecțiunilor cardiovasculare, aducând astfel un plus de calitate și eficiență în sistemul medical dâmbovițean. Din bugetul Consiliului Județean Dâmbovița am extins și Secția de Cardiologie cu un corp nou în care va funcționa angiograful”, a transmis președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Investiția totală, corp nou de clădire de aproape 450 mp și și achiziția aparatului angiograf, se ridică la peste 4.000.000 de euro și, după cum știți, Secția de Cardiologie este acum una dintre cele mai moderne.

leave a reply