Veste excelentă de la președintele CJD, Corneliu Ștefan. La sfârșitul săptămânii se redeschide drumul Târgoviște- Nisipuri- Răzvad, reabilitat pe bani europeni

Ana Maria Popescu 27/07/2021 0
Veste excelentă de la președintele CJD, Corneliu Ștefan. La sfârșitul săptămânii se redeschide drumul Târgoviște- Nisipuri- Răzvad, reabilitat pe bani europeni

Mai sunt doar câteva zile și se încheie traficul de coșmar din zona Târgoviște-Nisipuri-Răzvad! Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a anunțat astăzi că la sfârșitul acestei săptămâni tronsonul de drum județean Târgoviște-Nisipuri va fi redeschis circulației rutiere, după ce au fost realizate lucrări de reabilitare și modernizare, lucrări foarte importante pentru infrastructura rutieră dar care în ultimele luni au creat un disconfort major șoferilor.

Lucrările fac parte dintr-un proiect de îmbunătățire a infrastructurii rutiere derulat de Consiliului Județean Dâmbovița cu fonduri europene.

„Vreau să vă anunț că la sfârșitul săptămânii, împreună cu primarul municipiului Târgoviște vom deschide o arteră foarte importantă pentru a elibera traficul aglomerat din Municipiul Târgoviște și o să vă invităm cel târziu vineri, așa cum am promis public, la 1 august vom deschide drumul pe Nisipuri, un Drum Județean care este finanțat pe bani europeni. Vineri sau maxim 1 august, după cum am promis vom da drumul și efectiv circulația, în primul rând pentru traficul greu, vom da drumul la acest tronson de drum”, a declarat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Și primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, a subliniat importanța redeschiderii acestui tronson de drum circulației rutiere, acesta subliniind faptul că în ultimele luni cotele de trafic din Târgoviște și Răzvad au fost extraordinar de mari.

„Legat de drumul de la Nisipuri, este foarte important ca și mass-media să spună că se redeschide drumul acela, pentru că s-a ajuns la niște cote de trafic extraordinar de mari, atât în Târgoviște, cât și în Răzvad. Toată zona aceea de la Aleea Mănăstirii este foarte aglomerată”, a subliniat primarul Târgoviștei, Cristian Stan.

 

 

Leave A Response »