UNPR vrea să consolideze organizațiile din teritoriu

UNPR vrea să consolideze organizațiile din teritoriu. În acest moment, se aduc oameni noi în partid și se strâng semnături pentru Victor Ponta. Referitor la acest subiect, Cezar Frățilă, președintele UNPR Târgoviște a precizat: “UNPR aduce oameni noi în partid și ne-am propus ca în această perioadă să ne ocupăm mai mult de organizațiile din județ. Ne axăm pe zona de nord unde se vor înființa organizații noi și se vor întări cele existente. Tot o prioritate este și strîngerea de semnături pentru candidatura lui Victor Ponta la președinție, acțiune pe care o coordonez direct. Am strâns, până la această oră, peste 6.300 de semnături. Scopul nostru este să strângem 15.000 de semnături. Ne așteaptă două confruntări electorale foarte importante unde va conta fiecare simpatizant, fiecare membru, fiecare vot.”

În ceea ce privește scorul foarte mic obținut la alegerile europarlamentare în localitatea Vlădeni, Cezar Frățilă a adăugat: “Facem o analiză la sânge a situației întâmplate înainte de europarlamentare la Vlădeni, unde datorită unor neînțelegeri strict personale între președinții de organizații între UNPR și PSD, scorul a fost sub cel estimate de noi, deoarece avem o organizație puternică acolo. Personal, am luat în calcul toate măsurile care se impun pentru remedierea situației.”

În Dâmbovița, UNPR are aproape 2.200 de membri activi și 45 de organizații locale. Cele mai puternice sunt la Titu, Pucioasa, Șotânga și Ulmi, iar acum, vor să consolideze și filialele din nordului județului.

leave a reply