Țuțuianu a rămas cu deștu-n… gură, fluierând a pagubă!

Dacă ridicolul ar ucide, s-ar umple lumea de cimitire, s-a zis. Iar vorba de duh este mai potrivită decât oriunde, în ”lumea” politică. Nimic mai penibil – și ridicol în același timp – decât zbaterea unor ghiolbani de a trece drept ”barbate de stat”. Mulți dintre ei nu au altă legătură cu bărbăția decât că fac (pardon  de expresie) p**i din picioare, iar despre abilitățile și calitățile lor, sau despre profilul moral ori principiile care îi anima, nu are rost să vorbim că ne răcim gura de pomană! Pe toți aceștia, însă, îi unește ego-ul supradimensionat, părerea bună despre hoitul propriu și impresia că Dumnezeu a creat lumea într-adins ca ei să aibă pe unde își plimba bazoanele (de blazoane nu poate fi vorba!). Iar când ei înșiși nu reprezintă mare lucru, micimanii se umflă ca buhaiul de baltă asociindu-și numele cu ale ”mărimilor”, dând impresia că e ceva de capul lor… vai de capul lor!

Deunăzi, o ”veste” circula pe surse, cum că mai marele nr. 2 din Guvern și Partid, baraonul Ot Teleorman, Liviu Dragnea, vine în Dâmbovița pentru a ne împărtăși din izvorul înțelepciunii sale despre regionalizare. Să-l fi văzut pe șeful pesediștilor dâmbovițeni cu făloșenia-i cunoscută, ce gureș era și cum nu-și încăpea în pene că-i vine oaspete mare de la centru. Vezi Doamne, asta ar arăta ce bine-văzut e Țuțu acolo unde se află puterea adevărată! Numai că socoteala de acasă nu se potrivește cu aia din târg, iar prea-mărețul Țuțuianu Ot Micloșani a rămas cu deștu-n gură, fluierând a jale, când a aflat că nici vorbă ca baronul din vecini, mai mare și mai tare, să vină să-i ostoiască vanitatea. Ba, zic gurile rele, lui Țuțuianu i s-ar fi arătat și zvon de mazilire, cum că pe la divanul celor trei roze ar umbla unii cu pâra despre cum își face de cap jupânul din Dâmbovița.

De-o fi una, de-o fi alta, o certitudine rămâne: Inaugurarea unei aripi a Spitalului Județean de Urgență, modernizată pe bani europeni, s-a făcut fără fast, mai-marele județului fiind atât de supărat, încât nici de tăiat panglică n-a avut chef.

2 Comments

  • Aroganta acestui individ merge pana acolo incat aduna pensionarii din Aleea Trandafirilor, oameni plimbati constant in excursii electorale, mintindu-i cu nerusinare cum el si PSD-ul atotputernic a facut foisoarele din cartier, el a semnat proiectele de modernizare a Spitalului Judetean si tot el impreuna cu cei din PSD au facut tot ceea ce se vede..in Aleea Trandafirilor..Sa se fi referit oare la gropile din cartier..?!?! Daca da..ii dam dreptate! In afara de “gauri”… nu stim ce au facut acesti baroni orgoliosi si manipulatori! In afara faptului ca s-au opus la toate proiectele de renovare a cartierului si a orasului in general, nu cunoastem proiecte bune pentru oras sprijinite de acesti politruci! Se aude ca vor sa darame si stadionul..ca sa faca talcioc auto! Nu era mai bun un stadion nou? Nu! Mai bine sa-si multumesca “capusele” decat pe locuitorii fraieri, care-i tot voteaza..

  • dacă te duce capu’ trebuie să ai grije cînd te uşurezi din picioare din cotro te bate vîntu, bey, ţuţu, tată. :D)))))
    iar ca de la pensionar la pensionarii ţuţuianului: despre voi, numai de bine şi cînd veţi lua cartofu’ cu 5 lei kilogramul să cereţi compensate de la ţuţu, lua-v-ar popa Parnia (cine stie, cunoaste)! 🙁

leave a reply