Tupeu maxim: respins de PSD-iștii dâmbovițeni – dar în negocieri ”la centru” – Isăilă se dă victima presei!

Informația prezentată de dambovita24.ro, privind dezertarea lui Ovidiu Isăilă din PDL și înscrierea în PSD, a stârnit o furtună… într-un pahar! Aflăm, fără surprindere, cunoscând personajul, că senatorul Isăilă este supărat nevoie-mare pentru că i s-ar fi șifonat imaginea (care imagine?!) și că a făcut mare scandal în partid, unde unii au îndrăznit să-și dea cu părerea despre plecarea lui din partid (e drept, încă neconsumată oficial!).
Senatorul melcilor vrea, aflăm noi, să organizeze o conferință de presă în care să spună ”adevărul”. Încă nu am fost invitați la o astfel de conferință, de unde tragem concluzia că Isăilă, șmecheraș de București, fost șefuleț pe la organizația de tineret a PSD sector 6 (dacă nu greșim), vrea doar să tragă de timp. După ce PSD-iștii au votat săptămâna aceasta, în BPJ, împotriva primirii sale în rândurile organizației Dâmbovița, Ovidiu Isăilă are nevoie de timp pentru a relua și finaliza negocierile cu conducerea centrală. Poziția PSD Dâmbovița era previzibilă, ca și în cazul fostului PP-DD-ist Radu Popa, pe care social-democrații dâmbovițeni nu l-au vrut alături de ei. În cazul lui Popa, conducerea centrală a fost cea care a luat decizia primirii lui în partid și tot ca urmare a solicitării de la centru i s-a găsit locșor călduț în organizația Giurgiu. La fel, dacă până la urmă se vor înțelege asupra ”prețului”, Ovidiu Isăilă va fi, cel mai probabil, redistribuit pe la vreo județeană PSD cu rezultate slabe în alegeri, acolo unde nimeni nu-și permite să mârâie la deciziile luate de centru.
Surse din USL spun că Isăilă ar fi acuzat ”trădători din PSD care au sifonat” știrea presei. Dacă informația este corectă (de data aceasta nu avem decât dintr-o sursă), problema se prezintă și altfel: să negociezi mișelește plecarea din partidul care te-a făcut om, iar mai apoi să-i acuzi de ”trădare” pe cei care au furnizat informația, mi se pare prea mult până și pentru un politician. Dacă nesimțirea ar ucide, am avea un senator mai puțin. Asta doar DACĂ informația prezentată la urmă este adevărată.
În altă ordine de idei, dacă Isăilă se simte persecutat de presă (cât privește apelativul, știm sigur că îl deranjează! Ca orice Păturică din politică, ține la ”blazon”), să jure pe roșu că nu este adevărat ce-am scris noi!

leave a reply