Teren de sport, realizat prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, inaugurat la Bărbulețu.

O nouă investiție realizată prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, inaugurată de această dată la Bărbulețu!

Este vorba de un teren de sport, cu suprafață de joc sintetică, care de astăzi este la dispoziția tinerilor și copiilor din localitate.

Investiția, în valoare totală de 560.000 lei, este realizată în baza parteneriatului dintre Consiliul Județean Dâmbovița și Primăria Bărbulețu, forul administrativ județean contribuind cu suma 249.000 de lei.

„Nu este singura investiție susținută de Consiliul Județean Dâmbovița. În parteneriat cu primăria Bărbulețu mai avem proiectul de modernizare a mai multor străzi, șanțuri și podețe în comună. Consiliul Județean Dâmbovița asigură aproximativ 1.000.000 de lei, diferența până la 2.640.000 de lei fiind suportată de administrația locală.

Consiliul Județean Dâmbovița, partenerul tuturor comunităților locale!”, a transmis președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

„Este un proiect pe care ni l-am dorit… Mulțumesc consilierilor locali ai comunei Bărbulețu pentru implicare și devotament. De asemenea mulțumesc domnului președinte al Consiliului Județean Dâmbovița pentru ajutorul acordat. Nu ne vom opri aici pentru că Programul Județean de Dezvoltare Locală este pentru comunitățile mici o mină de aur. Să ne ajute Dumnezeu ca așa cum a fost până acum așa să fie și de aici înainte”, a transmis primarul comunei Bărbulețu, Marian Alexe.

„Inaugurarea acestui teren de sport este o modalitate prin care administrația locală și administrația județeană mulțumește tuturor locuitorilor din Bărbulețu pentru eforturile pe care le-au depus în campania electorală și pentru votul pe care l-au dat în 9 iunie. Terenul de sport este un loc de întâlnire a tuturor generațiilor și cred că mai ales aici, în Bărbulețu, este un mod de petrecere a timpului liber pentru copii, mult mai sănătos decât jucatul pe tabletă, pe telefon, pe calculator. Este o invitație deschisă pentru copii să stea cât mai mult pe terenul de sport și cât mai puțin pe tablete, chiar dacă dezvoltările moderne ne captează atenția și timpul”, a transmis deputatul Radu Popa.

La inaugurarea terenul de sport au mai participat, alături de autoritățile locale, profesori, elevi, prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia, deputatul Carmen Holban, vicepreședintele CJD, Luciana Cristea, subprefectul județului, Marian Tănase, primarii localităților Voinești, Doicești, Șotânga, consilieri locali și județeni.

leave a reply