Târgoviște va avea cel mai modern bazin de înot din România

Complexul Turistic de Nataţie de la Târgovişte, cel mai important proiect de acest fel din jumtatea sudică a ţării, va cuprinde un bazin de înot de dimensiuni olimpice, acoperit, două terenuri de minifotbal cu suprafaţă sintetică, iluminate pe timp de noapte, un teren de baschet, trei terenuri de tenis, două locuri de joacă pentru copii, un amfiteatru, terase, cafenele, restaurante, un aqualand pe două hectare şi 225 de locuri de parcare.

 În centrul acestei investiții va sta, desigur, bazinul de înot, cu dimensiunile  de  50 de metri lungime şi 25 de metri lăţime, cu vestiare, cu duşuri, saună, tribune și care se va construi în conformitate cu standardele FINA, Federaţia Internaţională de Nataţie.

 În acest moment lucrările sunt executate în avans față de graphic, așa cu nu vor fi problem în finalizarea acestora până la începutul verii, afirmă Gabriel Boriga, primarul municipiului și inițiator al proiectului.

 “Așa cum am promis vom avea cel mai modern complex turistic și de natație din România. Lucrările sunt în grafic, iar din vara acestui an ne vom bucura împreună de cea mai mare investiție din bani europeni”, a spus primarul Gabriel Boriga, adăugând că “este o construcție cu o arhitectură spectaculoasă… Vor fi instructori, vor fi organizate petreceri, un loc unde se va putea sta de dimineața până seara”,

 Investiția se cifrează la 14 milioane de euro și se întinde pe 6 hectare, pe locul fostei baze de agrement Crizantema.

foto: www.db24news.ro

leave a reply