Târgoviște. Omagiu adus longevității în cuplu. 24 de cupluri, premiate pentru 50 de ani de căsnicie

Cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie au fost premiate și omagiate de conducerea Primăriei Târgoviște! Primarul, Cristian Stan și cei doi viceprimari, Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, au dorit ca înainte de Sărbătorile Pascale să aducă un omagiu longevității în cuplu, așa că au premiat 24 de cupluri de târgovișteni care de o jumătate de secol împart împreună bune și rele și își dăruiesc dragoste și respect.

„De fiecare dată când are loc această festivitate mă uit cu luare-aminte la cei pe care-i onorăm. Și încerc să învăț de la ei, doar privindu-i. Pentru că, după mine, sunt modele de viață cum nu putem găsi niciunde. Modele de viață în sensul că ne-au predat și încă o fac o lecție despre cum să trăiești. Cum să trăiești împlinit, iubit, complet.
Vă felicit, dragi seniori, doamne și domni care ne arătați că menirea întreagă a noastră este să ne avem unul pe celălalt, să prețuim familia și să o onorăm prin devotament, sacrificii (atunci când e nevoie), îngăduință și multă dragoste reciprocă. Felicitări și să ne revedem cu sănătate încă mulți ani de aici înainte!”, le-a transmis edilul celor mai longevive cupluri din municipiul Târgoviște.

Evenimentul, găzduit de Teatrul „Tony Bulandra”, nu s-a încheiat înainte de ciocnirea unei cupe de șampanie în cinstea „cuplurilor de aur” ale Târgoviștei.

leave a reply