Târgoviște. Continuă procesul de extindere, reabilitare și modernizare a Școlii Gimnaziale „Tudor Vladimirescu”.

Continuă investițiile care vizează școlile târgoviștene! Școala Gimnazială ”Tudor Vladimirescu” se află în plin proces de reabilitare și modernizare cu ajutorul fondurilor europene. Unitatea de învățământ face obiectul unui amplu proiect de extindere, reabilitare, modernizare și echipare, în cadrul unei investiții în valoare totală de 22.487.266, 06 lei, sursa de finanțare fiind asigurată de fondurile europene!

Potrivit primarului municipiului Târgoviște, Cristian Stan în baza proiectului, se realizează următoarele intervenții:

-REABILITAREA INTEGRALĂ A CORPULUI PRINCIPAL DE CLĂDIRE (Înlocuire tâmplărie; Refacerea instalației electrice; Înlocuirea rețelei de apă și dotarea cu hidranți; Anvelopare; Finisaje interioare si exterioare; Modernizare grupuri sanitare; Sistem de supraveghere video; Sistem de comunicare audio;).

-REABILITAREA SĂLII DE SPORT (Supraetajarea corpului existent în vederea amenajării unei săli de gimnastică; Anvelopare; Înlocuire tâmplărie;)

-CONSTRUIRE SALĂ DE FESTIVITĂȚI ȘI CORP ADMINISTRATIV;

-AMENAJAREA CURŢII ŞI A BAZEI SPORTIVE (asfaltare; amenajarea a două terenuri de baschet; amenajare peisagistică; construire teren de minifotbal cu gazon artificial, nocturnă şi tribună; pistă atletism din tartan, groapă de nisip.

„Unitatea de învățământ va beneficia si de mobilier, dotări de laborator, dotări cabinet stomatologic, dotări sală de mese, dotări sală de sport, dotări cabinete școlare”, a transmis primarul Târgoviștei, Cristian Stan.

leave a reply