Târgoviște. A demarat construcția unui teren multifuncțional în Cartierul Tineretului- Sagricom.

Continuă investițiile în Cartierul Tineretului- Sagricom! Pentru că locuitorii acestui cartier au solicitat administrației locale realizarea unui teren de sport, municipalitate a dat curs acestei solicitări și astăzi a demarat construcția unui teren multifuncțional unde târgoviștenii din această zonă vor putea să practice diverse sporturi.

Potrivit primarului municipiului Târgoviște, Cristian Stan, investiția este realizată din bugetul local și are o valoare de aproximativ 800.000 lei. Terenul multisport va fi construit în vecinătatea grădiniței din cartier.

În ultima perioadă s-au făcut investiții importante în acest cartier al municipiului, nu de mult timp a fost dată în folosință o grădiniță, iar în curând va începe și construcția unei creșe.

„Suntem în cartierul Sagricom din municipiul Târgoviște, aici unde administrația locală tocmai a demarat un proiect care vizează construirea unui teren multifuncțional. Este vorba despre o investiție care este cerută de locuitorii din această zonă, acest cartier care a cunoscut câteva investiții importante în ultimii ani. Discutăm de grădinița de aici, în spatele acesteia va fi construită o creșă, în acest moment fiind în proiectare. Sperăm astfel să oferim târgoviștenilor din această zonă o infrastructură educațională de care într-adevăr au nevoie.

Investiția acesta din cartierul Sagricom va fi realizată din bugetul local, are o valoare de aproape 800.000 lei”, a transmis primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

leave a reply