Sute de posturi scoase „la bătaie” de angajatori pentru dâmbovițenii dornici de muncă

224 de locuri de muncă vacante pentru dâmbovițenii care vor să renunțe la statutul de șomer și să se încadreze în câmpul muncii. La momentul actual, în baza de date a Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Dâmbovița sunt înregistrate 25 de locuri de muncă pentru persoanele cu studii superioare și 56 de posturi pentru muncitori necalificați. Restul de 143 de locuri de muncă sunt destinate persoanelor care au calificări în diverse meserii.

Angajatorii din Dâmbovița caută personal pentru diverse domenii de activitate, de la specialiști în săntate și securitate în muncă, economist, până la municitori necalificați în industria metaurgică și domeniul construcțiilor.

Potrivit Agentiei Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița la momentul agenții economici din județ au scos „la bătaie” următoarele posturi:  specialist în sănătate și securitate în muncă; specialist în domeniul calității; economist; inspector resurse umane; specialist formare profesională; consultant în management; secretar administartiv; asistent mdical generalist; bucătar; ospătar; lăcătuș mecanic; electrician; fierar betonist; operator mașini comandă numerică; rectificator universal; strungar; şofer; vânzător; instalator; electrician; zidar; muncitori necalificaţi  în domeniul construcțiilor; muncitori necalificati industria metalurgică.

 

leave a reply