Superkombat New Heroes Târgovişte

Superkombat New Heroes Târgovişte este prima gală de acest gen organizată în România şi un element de mare succes între iubitorii sporturilor de contact din lumea întreagă. Eveniment care a atras deja atenţia presei internaţionale, Superkombat New Heroes a ”spart” deja tiparele, aducând la aceeași masă doi ”dușmani” de moarte din politica dâmbovițeană: Adrian Țuțuianu și Gabriel Boriga! Consiliul Județean și primăria Târgoviște, au sprijinit cu sume substanțiale evenimentul, care se anunță a fi nu doar un succes mediatic pentru organizatori, ci și o formidabilă oportunitate de promovare a municipiului și a județului.

Conferinţa de presă organizată astăzi în Sala Florentină a primăriei, în care au fost prezentate detaliile referitoare la evenimentul din 30 august, a fost un nou prilej pentru ca cei doi ”capi” ai administrației să reafirme disponibilitatea de a trece peste animozități și de a promova proiecte viabile pentru Târgoviște și pentru Dâmbovița.

Sub rezerva că și drumul spre iad este pavat cu bune intenții, nu putem să nu remarcăm maniera surprinzătoare în care municipalitatea și Consiliul județean Dâmbovița și-au armonizat pozițiile, rezultatul fiind evident. Să fie coabitare sau… Mai puțin important. Ceea ce contează este că Târgoviște va fi, pe 30 august, una dintre cele mai mediatizate localități ale planetei!

Gala K 1 Superkombat New Heroes va fi organizată la Sala Sporturilor din Târgovişte, începând cu ora 20 şi va fi transmisă de televiziuni naţionale şi canale de sport din mai multe țări. Potrivit organizatorilor, au fost anunțate participări ale unor echipe de jurnaliști inclusiv din SUA sau Japonia!

Timp de aproximativ două ore și jumătate, 16 sportivi vor lupta în ring (opt lupte), visând la gloria ce-i așteaptă. Târgoviștenii și dâmbovițenii sunt invitați la un spectacol de excepție, organizat pentru prima oară în România.

leave a reply