Strigăt disperat de ajutor din Găești. Un băiat vrea să-și salveze mama care se luptă cu o boală cruntă

Strigăt de ajutor al unui tânăr din Găești care luptă să-și salveze mama din ghearele bolii! Adrian solicită dâmbovițenilor și nu numai să-i întindă o mână de ajutor și să-l ajute să strângă banii necesari pentru ca mama sa să poată urma un tratament în străinătate, o terapie care îi poate salva viața.

Camelia, mama tânărului găeștean, are 40 de ani, însă ultimii doi ani au fost plini de durere și suferință, după ce în luna ianuarie 2018, în urma unor investigații medicale a primit vestea cruntă că suferă de neoplasm gastric, gradul 4, cu metastaze.

Vestea i-a schimbat radical cursul vieții, însă pentru că este o luptătoare și avea numeroase motive să meargă înainte, Camelia a început lupta cu boala, a urmat tratamentul cu chimioterapie, unul deloc ușor, cu multe dureri, care și-a lăsat amprenta pe tot corpul. După câteva luni, când totul părea că se îndreaptă spre drumul cel bun, boala a recidivat, iar tratamentul urmat în ultimele trei luni nu a mai dat rezultate, iar tânăra mamă a început să se simtă din ce în ce mai rău.

O speranță pentru viață i-au dat însă medicii de la o clinică din Turcia, acolo unde a efectuat deja o serie de investigații medicale. Tratamentul însă este unul foarte costisitor pentru veniturile modeste ale familiei Cameliei, motiv pentru care fiul său a lansat un apel către toți oamenii de bine care au posibilitatea financiară și pot să-l ajute să-și salveze mama.

„VREAU SĂ-MI SALVEZ MAMA! De aceea, cu ultimele puteri apelez la oameni, știu și am văzut de nenumărate ori că oamenii fac minuni. Vă rog, haideți să facem o minune și acum, haideți să o salvăm pe mama. Vă mulțumesc tuturor!”

Cei care doresc să întindă o mână de ajutor o pot face donând în contul de mai jos:

Cont IBAN: RO87BTRLRONCRT0527031101, deschis pe numele Dinu Nicolae-Adrian

leave a reply