Șotânga: Peste 300 de participanți la Crosul Copiilor

Inițiativa unor tineri inimoși a transformat pentru câteva ore localitatea Şotânga în ”capital” sportului dâmbovițean! Nu mai puțin de 300 de copii şi adolescenţi s-au aliniat la startul primei ediții a ”Maratonului Copiilor”, o manifestare care, spun organizatorii, se dorește a deveni tradițională.

”Crosul Copiilor” a fost organizat de Primăria Şotânga cu sprijinul Centrului de Resurse pentru Afaceri Rurale şi TSD Şotânga și s-a desfășurat pe trei categorii de vârstă (sub 10 ani, 10 – 15 ani şi peste 15 ani), concurenții – funcție de vârstă – având la dispoziție două trasee, de 2800 respectiv 3100 de metri.

Primii trei clasaţi la fiecare grupă de vârstă au fost premiaţi cu câte un ghiozdan, în timp ce toţi participanţii au primit ap[, sucuri, dulciuri şi diplome de participare.

Dorind să ofere un exemplu copiilor, viceprimarul localităţii, Puiu Tănase, a alergat pe traseul de 3 kilometri, chiar dacă în afara concursului propriu-zis.

La categoria sub 10 ani, primii trei clasați au fost Sebastian Marin – 9 ani (I), Mariana Antofie – 9 ani (II) și Ioana Rebeca Briceah – 7 ani(III)

Categoria 10 – 15 ani i-a avut pe podium pe Andrei Valentin Voicu – 10 ani(I), Andrei Briceag – 10 ani (II) și Bianca Jianu – 10 ani (III)

Cea mai disputată grupă a fost cea de la categoria de vârstă peste 15 ani, unde primul loc al podiumului a fost câștigat de Andrei Ene – 17 ani. Pe locul second s-a clasat Andrei Ţurlan – 12 ani, iar pe locul trei Adrian Vârlan – 14 ani.

GALERIE FOTO

[ReflexGallery id=’5′]

leave a reply